Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?

KEYFROST VÆGMONTERET
FRYSEANLÆG, fabriksnyt
TYPE KBA 34 BTE
Køleydelse: 3420 watt
Til omgående levering

COOL-LINE VILDTKØLERUM
Mål: 935 x 995 x 2384 mm
(B x D x H)
Til omgående levering

VI KØBER BRUGTE
mælkekøletanke, silotanke,
isbankanlæg og køleanlæg.

A-Z-TRADING
Damgade 73 B
DK 6400 Sønderborg

Telefon (+45) 74 43 00 55
Telefax (+45) 74 43 00 45

FIRMAPROFIL

Firmaets grundlægger og nuværende indehaver er Arly Zenner Wolf. Firmaet er grundlagt i 1983.
A-Z-Trading's idegrundlag er import- og grossistvirksomhed indenfor køletekniske anlæg og komponenter. Primært produkter, der henvender sig til detailhandelen (konsumvarer), storkøkkener, bagerier, levnedsmiddelindustrien, fiskeri, landbrug og gartnerier, dvs. løsninger af køle- og fryseopgaver fra råvareproducent, over forædlingsvirksomhed til færdigprodukter.

Domicil - medarbejdere.
Firmaet har til huse i Sønderborg, hvor der rådes over 250m2 administration samt 500 m2 højlager. Endvidere rådes over et fjernlager i Brørup, der anvendes til brugt udstyr.
Projektering, intern salg, lagerhold samt administration varetages af 4 fastansatte medarbejdere.
En række specialfunktioner, såsom distribution, montage og service løses i samarbejde med fasttilknyttede virksomheder/enkeltpersoner.

Erfaring og kompetence.
A-Z-Trading har leveret køle- og fryseløsninger til erhverv, industri og landbrug gennem 3 årtier. Firmaets styrke ligger i erfaring og kompetencer kombineret med et bredt produktprogram, hvor de fleste produkter er egen import fra primært europæiske producenter af køle- og fryseudstyr.

Netværk og leverandørsamarbejde.
A-Z-Trading har et stort netværk og samarbejder tæt med samarbejdsparterne, leverandører og montører omkring løbende produkudvikling, montering og service. Dette tætte samarbejde gør os i stand til at løse og videreudvikle de opgaver og projekter, vi står overfor - både i dag, men også i fremtiden.

Vore underleverandører.
A-Z-Tradings underleverandører består primært af yngre, store og mellemstore velkonsoliderede virksomheder med højteknologisk produktionsudstyr, løbende produktudvikling og ikke mindst kvalitetsstyring.
A-Z-Trading lægger stor vægt på ressourcebesparende produkter/løsninger med hensyn til energi-og vandforbrug samt den direkte og inddirekte miljøpåvirkning, herunder især kravene til produkter/løsninger, der opfylder de nationale og internationale krav til den løbende udfasning og erstatning af kølemidler m.v.

 

 

 


Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!