Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?

KEYFROST VÆGMONTERET
FRYSEANLÆG, fabriksnyt
TYPE KBA 34 BTE
Køleydelse: 3420 watt
Til omgående levering

COOL-LINE VILDTKØLERUM
Mål: 935 x 995 x 2384 mm
(B x D x H)
Til omgående levering

VI KØBER BRUGTE
mælkekøletanke, silotanke,
isbankanlæg og køleanlæg.

A-Z-TRADING
Damgade 73 B
DK 6400 Sønderborg

Telefon (+45) 74 43 00 55
Telefax (+45) 74 43 00 45

Industripaneler og industrihaller

Industripaneler

Hent brochure
industripaneler

Kide og Isomasters præisolerede væg- og tagpaneler er et moderne byggesystem, der sikrer den absolut optimale løsning, både hvad angår arkitektur og funktion.

Væg- og tagpanelerne består af 2 galvaniserede stålplader, der er fyldt op med en kerne af opskummet polyuretanskum (sandwichkonstruktion). Polyuretanskummet, der har en vægtfylde på ca. 40kg/m3, danner en optimal isolering, der sammen med de ud- og indvendige stålplader danner et stabilt panel, der kan klare selv meget store belastninger.

IND-panelerne er ideelle til anvendelse som væg og facadepaneler til de mange forskellige byggerier, hvor der stilles særlige krav til temperatur og luftfugtighed.

Efter fuldstændig afhærdning bliver de sidste eventuelle rester af PUR-skum på begge sider af isoleringspanelet affræset til nøjagtige mål for at opnå optimal fugeforbindelse.

Panelerne har i begge sider en dobbelt fjeder-not lukning, der danner grundlag for samlinger uden kuldebroer. IND 4 har dog kun en enkelt fjeder-not forbindelse pr. side.

Moderne produktionsteknik gør det også muligt, at indskumme små usynlige befæstigelsesstrips i stål, som muliggør montage uden kuldebroer.

Hvis panelerne anvendes til facader, kan der i fabrikationen påmonteres et specielt fugebånd i samlingerne på ydersiden, således at yderligere fugning overflødiggøres.

Tagpanelerne er særdeles velegnede til tagkonstruktioner, hvor høje kvalitetskrav skal overholdes. Polyuretanskummet giver en optimal tagisolering, ligesom sandwichkonstruktionen med oversiden i trapezprofilplader giver høj stabilitet selv ved store spændvidder.

Industripaneler og industrihaller
Tagpanelerne er vejrbestandige overfor al slags vejr. En traditionel tagopbygning, der sker i flere faser, tager lang tid og er afhængig af vejrforholdene.

Netop de færdigskummede sandwichpaneler giver store fordele: lav vægt, lette at håndtere, god befæstigelse, stabilitet samt hurtig og effektiv montage.

Til såvel væg- som tagpaneler findes et omfattende tilbehørsprogram, der altid kan leveres i overfladeudførelse og farver som de valgte væg- og tagpaneler eller efter ønske.

Leveringstiden er 3-4 uger.


Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!