Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?

COOL-LINE VILDTKØLERUM
Med rustfri stål ophæng,
bloddrypbakke og stikker-
færdigt "Power"-aggregat

FABRIKSNYT KØLERUM
Mål: 1800 x 1800 x 1800 mm
(L x B x H)
Til omgående levering

VI KØBER BRUGTE
mælkekøletanke, silotanke,
isbankanlæg og køleanlæg.

A-Z-TRADING
Damgade 73 B
DK 6400 Sønderborg

Telefon (+45) 74 43 00 55
Telefax (+45) 74 43 00 45

Industripaneler og industrihaller

Hent brochure
industripaneler til væg og tag

ISOCABs præisolerede væg- og tagpaneler er et moderne byggesystem, der sikrer den absolut optimale løsning, både hvad angår arkitektur og funktion.

Væg- og tagpanelerne består af 2 galvaniserede stålplader, der er fyldt op med en kerne af opskummet polyuretanskum (sandwichkonstruktion). Polyuretanskummet, der har en vægtfylde på ca. 40kg/m3, danner en optimal isolering, der sammen med de ud- og indvendige stålplader danner et stabilt panel, der kan klare selv meget store belastninger.

IND-panelerne er ideelle til anvendelse som væg og facadepaneler til de mange forskellige byggerier, hvor der stilles særlige krav til temperatur og luftfugtighed.

Efter fuldstændig afhærdning bliver de sidste eventuelle rester af PUR-skum på begge sider af isoleringspanelet affræset til nøjagtige mål for at opnå optimal fugeforbindelse.

Panelerne har i begge sider en dobbelt fjeder-not lukning, der danner grundlag for samlinger uden kuldebroer. IND 4 har dog kun en enkelt fjeder-not forbindelse pr. side.

Moderne produktionsteknik gør det også muligt, at indskumme små usynlige befæstigelsesstrips i stål, som muliggør montage uden kuldebroer.

Hvis panelerne anvendes til facader, kan der i fabrikationen påmonteres et specielt fugebånd i samlingerne på ydersiden, således at yderligere fugning overflødiggøres.

ISOCAB tagpanelerne er særdeles velegnede til tagkonstruktioner, hvor høje kvalitetskrav skal overholdes. Polyuretanskummet giver en optimal tagisolering, ligesom sandwichkonstruktionen med oversiden i trapezprofilplader giver høj stabilitet selv ved store spændvidder.

Industripaneler og industrihaller
ISOCAB tagpanelerne er vejrbestandige overfor al slags vejr. En traditionel tagopbygning, der sker i flere faser, tager lang tid og er afhængig af vejrforholdene.

Netop de færdigskummede sandwichpaneler giver store fordele: lav vægt, lette at håndtere, god befæstigelse, stabilitet samt hurtig og effektiv montage.

Til såvel væg- som tagpaneler findes et omfattende tilbehørsprogram, der altid kan leveres i overfladeudførelse og farver som de valgte væg- og tagpaneler eller efter ønske.

Leveringstiden er 2-3 uger.


Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!