Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?

KEYFROST VÆGMONTERET
FRYSEANLÆG, fabriksnyt
TYPE KBA 34 BTE
Køleydelse: 3420 watt
Til omgående levering

COOL-LINE VILDTKØLERUM
Mål: 935 x 995 x 2384 mm
(B x D x H)
Til omgående levering

VI KØBER BRUGTE
mælkekøletanke, silotanke,
isbankanlæg og køleanlæg.

A-Z-TRADING
Damgade 73 B
DK 6400 Sønderborg

Telefon (+45) 74 43 00 55
Telefax (+45) 74 43 00 45

Gårdmejerier

Pumper i rustfri stål
Forsigtig og effektiv transport af følsomme eller aggressive væsker - det er pumpernes formål. Packo fremstiller centrifugalpumper til en hel række forskellige formål. De vigtigste bruges i produktionen af flydende fødevarer og den kemiske og farmaceutiske industri.


Designet og det tekniske udstyr til de forskellige modeller er blevet tilpasset til de forskellige behov, standarder og hygiejnekrav der stilles. Specielle computerprogrammer bliver anvendt til at udarbejde optimale specifikationer til de forskellige formål, ligesom moderne simulationsudstyr bliver brugt til at udarbejde udseende og praktiske tests.

Pasteurisering for sunde produkter
Det primære formål med pasteurisering af flydende og tyktflydende fødevarer er at beskytte forbrugerens helbred. Samtidig får produktet en længere holdbarhed, når man fjerner de sygdomsfremkaldende bakterier.

De forskellige pasteuriseringsanlæg til kontinuert- og batchproduktion er udstyret med temperaturkontrol og sikkerhedskontrol for at sikre præcision. Derved undgås uensartethed i lugt og smag. Endelig garanteres en jævn driftssikkerhed uden dyre afbrydelser i produktionen.
Gårdmejerier
CIP systemer - perfekt rengøring

Hygiejne er af yderste vigtighed i fødevare- produktion og bearbejdning og selvfølgelig i produktionsteknologien i almindelighed.

Det automatiske CIP rengøringssystem (Clean In Place) med de tilhørende programmer, sikrer den påkrævede grad af renlighed og desinfektion, samtidig med at det reducerer det manuelle arbejde. Som det vigtigste sikrer CIP systemet hygiejnisk rengøring, hvor dette ikke ville være muligt manuelt, f.eks. i lukkede rørsystemer.

Packo har produceret CIP systemer i mange år og tilbyder både standardløsninger og kundetilpassede løsninger.

De vigtigste kriterier er:

Fuldautomatiske programmer
Intensiv mekanisk og termisk rengøringseffekt
Økonomisk forbrug af vand og rensemidler
Absolut pålidelighed


Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!